Garnalen verhalen

Garnalen verhalen Amsterdam In vijftig korte scènes laat Hotel Modern het leven op Aarde zien, gespeeld door driehonderd dode garnalen. De garnalen worden in mini-filmsets gefilmd en vertoond op groot scherm in een live animatiefilm. Van crematie tot en met een geboorte, met een prachtige couveusekamer. Daarna volgt nog een bokswedstrijd, een duiveluitdrijving, een executie, een avond in een restaurant, twee zwervers op een vuilnisbelt, en een aflevering van Tussen Kunst en Kitsch waar een lijk ter keuring wordt aangeboden. Tournee t/m 13 mei. Inl: www.hotelmodern.nl. Foto NRC Handelsblad, Leo van Velzen Rotterdam,14-01-09. Beeld uit de voorstelling "Garnalen Verhalen" van Hotel Modern. Foto: Leo van Velzen Velzen, Leo van

Amsterdam

In vijftig korte scènes laat Hotel Modern het leven op Aarde zien, gespeeld door driehonderd dode garnalen. De garnalen worden in mini-filmsets gefilmd en vertoond op groot scherm in een live animatiefilm. Van crematie tot en met een geboorte, met een prachtige couveusekamer. Daarna volgt nog een bokswedstrijd, een duiveluitdrijving, een executie, een avond in een restaurant, twee zwervers op een vuilnisbelt, en een aflevering van Tussen Kunst en Kitsch waar een lijk ter keuring wordt aangeboden. Tournee t/m 13 mei. Inl: www.hotelmodern.nl.