Exile on Main St.

Exile on Main St. Maastricht Volgens kenners was het de beste Stones lp ooit: Exile on Main St. Op de kaft foto’s van (varieté) artiesten uit vervlogen jaren. De expositie in het Bonnefantenmuseum met dezelfde naam toont het werk van negen Noord-Amerikaanse kunstenaars. De ruim 200 werken van o.a. Richard Artschwager, William Copley, Peter Saul, John Wesley, HC Westermann en Joe Zucker hebben een primitieve stijl. Bij een ‘sophisticated’ uitstraling moeten bezoekers op hun hoede zijn. Luister en ontluistering vallen soms samen. Van 15 febr t/m 16 aug, Avenue Ceramique 250. Di-zo 11-17u aangetaste mona lisa

Maastricht

Volgens kenners was het de beste Stones lp ooit: Exile on Main St. Op de kaft foto’s van (varieté) artiesten uit vervlogen jaren. De expositie in het Bonnefantenmuseum met dezelfde naam toont het werk van negen Noord-Amerikaanse kunstenaars. De ruim 200 werken van o.a. Richard Artschwager, William Copley, Peter Saul, John Wesley, HC Westermann en Joe Zucker hebben een primitieve stijl. Bij een ‘sophisticated’ uitstraling moeten bezoekers op hun hoede zijn. Luister en ontluistering vallen soms samen.

Van 15 febr t/m 16 aug, Avenue Ceramique 250. Di-zo 11-17u