Cirkel van liefde op de golven

Cirkel van liefde op de golven Den Haag. Golfsurfers demonstreren met een ‘circle of love’ tegen het plan van gemeente Den Haag om golfsurfen vanaf maart te verbieden bij een deel van het Scheveningse strand. Dat was al zo, maar werd tot nu toe gedoogd. In de Strandnota staat dat de stroming bij het Zuiderstrand gevaarlijk is, ook voor hulpdiensten die moeten aantreden bij ongevallen. De raad moet nog met het plan instemmen. Foto Willem Sluyterman van Loo Den Haag, 12-02-2009. Golfsurfers demonstreren tegen het plan van de gemeente Den Haag om het golfsurfen voor een deel van het Scheveningse strand te verbieden. Na net achter de branding een rituele menselijke cirkel te hebben gevormd begeeft de groep zich per bus richting het Stadhuis. Het laatste deel van de tocht wordt peddelend door de Koninginnegracht afgelegd. Op het stadhuis wordt een krans aan een commissievoorzitter overhandigd. Foto: Willem Sluyterman van Loo Sluyterman van Loo, Willem