Chailly weer terug in Amsterdam

Chailly weer terug in Amsterdam Amsterdam Voor het eerst sinds juni 2004, toen hij na 16 jaar afscheid nam als chef-dirigent van het Koninklijk Concertgebouworkest, is Riccardo Chailly terug in het Amsterdamse Concertgebouw. Hij dirigeert in de serie ‘Wereldberoemde symfonieorkesten’ zijn Gewandhausorchester Leipzig in de Derde symfonie ‘Schotse’ van Felix Mendels sohn (als dirigent in Leipzig een voorganger van Chailly) en de Derde symfonie van Anton Bruckner. Gewandhausorchester Leipzig o.l.v. Riccardo Chaily: 15 febr 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345 This is a handout photo of Riccardo Chailly taken on April 4, 2005. Chailly is the man Leipzig has been waiting for. After conducting Amsterdam's elite Royal Concertgebouw Orchestra since 1986, he was expected to opt for something more glamorous yet this season he has taken the helm of both Leipzig's Gewandhaus Orchestra and the city's opera house. Photographer: Gert Mothes/Gewandhaus via Bloomberg News VIA BLOOMBERG NEWS

Amsterdam

Voor het eerst sinds juni 2004, toen hij na 16 jaar afscheid nam als chef-dirigent van het Koninklijk Concertgebouworkest, is Riccardo Chailly terug in het Amsterdamse Concertgebouw. Hij dirigeert in de serie ‘Wereldberoemde symfonieorkesten’ zijn Gewandhausorchester Leipzig in de Derde symfonie ‘Schotse’ van Felix Mendels

sohn (als dirigent in Leipzig een voorganger van Chailly) en de Derde symfonie van Anton Bruckner.

Gewandhausorchester Leipzig o.l.v. Riccardo Chaily: 15 febr 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345