Art en De God van de Slachting

Art en De God van de Slachting Toernee Twee stukken van de Franse schrijfster Yasmina Reza toeren rond. Regisseur Peter de Baan maakt met drie steracteurs Art, een heftig stuk over kunst en vriendschap. Huub Stapel, Victor Löw en Sjoerd Pleijsier vormen een geweldige cast. Voor Suburbia regisseert Albert Lubbers het nieuwste De God van de Slachting, ook al een hevige komedie over twee echtparen die een verzoening nastreven. Mooi en geestig spel van Tjitske Reidinga, Roos Ouwehand, Marcel Hensema en Reinout Bussemaker. Inl. www.arttoneel.nl en www.theatergroepsuburbia.nl 28-01-09, scene fotografie, God van de slachting, Theatergroep Suburbia, fotograaf Marieke Wijntjes Wijntjes, Marieke

Toernee

Twee stukken van de Franse schrijfster Yasmina Reza toeren rond. Regisseur Peter de Baan maakt met drie steracteurs Art, een heftig stuk over kunst en vriendschap. Huub Stapel, Victor Löw en Sjoerd Pleijsier vormen een geweldige cast. Voor Suburbia regisseert Albert Lubbers het nieuwste De God van de Slachting, ook al een hevige komedie over twee echtparen die een verzoening nastreven. Mooi en geestig spel van Tjitske Reidinga, Roos Ouwehand, Marcel Hensema en Reinout Bussemaker. Inl. www.arttoneel.nl en www.theatergroepsuburbia.nl