anoniem klagen over je buren

Altijd al tegen je onderburen willen zeggen dat je – tegen wil en dank – van hun seksuele escapades meegeniet, maar nooit het lef gehad het daadwerkelijk te doen? Op Neighbourland.com kun je je ongerief over het te dunne plafond en/of hun overdreven luidruchtigheid eindelijk spuien. Anoniem. De site is een Google- map van de wereld met in plaats van steden, aan te klikken boodschappen. Het is bedoeld als een kunstproject en staat nog redelijk in de kinderschoenen. Maar de achtergelaten boodschappen zijn, op een post secret-achtige manier, erg vermakelijk én herkenbaar.

Laat een berichtje achter voor je buren die best eens hun heg mogen knippen. Of lees hoe ‘Renaud’ uit Sydney zijn buurman vraagt eens op te houden om zíjn draadloze internetverbinding te infiltreren, omdat ‘hij het toch wel ziet’, via www.neighbourland.com.