Anne Wenzel

Anne Wenzel Amsterdam De Duitse, in Rotterdam wonende Anne Wenzel (1972) maakt installaties met reusachtige beelden van keramiek die geplaatst worden in een landschappelijke setting, samen met muurschilderingen. De laatste jaren is ze gefascineerd door geweld en rampen: stervende herten, vechtende honden of een bos nadat er een orkaan overheen is geraasd. In Galerie Akinci zijn werken te zien die geënt zijn op tv-beelden van de tsunami, exploderende treinen in Madrid en foto’s van de orkaan Katrina. T/m 14 maart, Lijnbaansgracht 317. Di-za 13-18u Diepenheim 0004 Stoel, John

Amsterdam

De Duitse, in Rotterdam wonende Anne Wenzel (1972) maakt installaties met reusachtige beelden van keramiek die geplaatst worden in een landschappelijke setting, samen met muurschilderingen. De laatste jaren is ze gefascineerd door geweld en rampen: stervende herten, vechtende honden of een bos nadat er een orkaan overheen is geraasd. In Galerie Akinci zijn werken te zien die geënt zijn op tv-beelden van de tsunami, exploderende treinen in Madrid en foto’s van de orkaan Katrina.

T/m 14 maart, Lijnbaansgracht 317. Di-za 13-18u