Amsterdam World

Amsterdam World Amsterdam Het bekende jaarlijkse festival Amsterdam World is dit weekeinde, in het Muziekgebouw, Bimhuis en Lloyd Hotel. Vorig jaar stond de havenstad Lissabon centraal, nu is dat Barcelona. Op het festival zullen onder meer flamenco, mestiza en Catalaanse rumba te horen zijn. De getalenteerde zanger Blick Bassey uit Kameroen treedt er op en NO blues, die onder de noemer Arabicana, Amerikaanse met Arabische muziek combineren, ontvangt er de Mixed Publieksprijs. 14 en 15 febr., vanaf 17u, Muziekgebouw etc., Amsterdam. Inl www. worldconnection.nl

Amsterdam

Het bekende jaarlijkse festival Amsterdam World is dit weekeinde, in het Muziekgebouw, Bimhuis en Lloyd Hotel. Vorig jaar stond de havenstad Lissabon centraal, nu is dat Barcelona. Op het festival zullen onder meer flamenco, mestiza en Catalaanse rumba te horen zijn. De getalenteerde zanger Blick Bassey uit Kameroen treedt er op en NO blues, die onder de noemer Arabicana, Amerikaanse met Arabische muziek combineren, ontvangt er de Mixed Publieksprijs.

14 en 15 febr., vanaf 17u, Muziekgebouw etc., Amsterdam. Inl www. worldconnection.nl