Doden bij aanval Talibaan in Kabul

Doden bij aanval Talibaan in Kabul Kabul. Veiligheidstroepen in de Afghaanse hoofdstad Kabul komen in actie na twee gelijktijdige aanvallen van Talibaanstrijders. Gewapend met bomgordels, handgranaten en kalashnikovs bestormden zij gisteren het ministerie van Justitie. Ten minste twintig mensen werden gedood en 54 raakten gewond. Acht Talibaanstrijders zijn bij de acties om het leven gekomen. Foto AP Meer op pagina 6 Afghan security forces run for the site of Afghan justice ministry following an attack in Kabul, Afghanistan on Tuesday, Feb. 10, 2009. Assailants, some wearing suicide vests, attacked the Justice Ministry and another government building in Afghanistan's capital Wednesday, causing multiple deaths and forcing workers to flee from building windows. The Taliban claimed responsibility for the attacks. (AP Photo/Musadeq Sadeq)