Doden bij aanslagen Talibaan in Kabul

Doden bij aanslagen Talibaan in Kabul Kabul, 11 febr. Veiligheidstroepen in Kabul komen in actie nadat bij zelfmoordaanslagen in de Afghaanse hoofdstad vanmorgen zeker negentien mensen zijn gedood. 54 mensen raakten gewond. Acht Talibaan zouden bij de acties zijn omgekomen. Talibaan gewapend met bomgordels, handgraten en kalasjnikovs bestormden het ministerie van Justitie in de stad. Tegelijkertijd pleegden twee Talibaan een zelfmoordaanslag op het departement van Gevangenissen elders in Kabul. Foto AP Afghan security forces run for the site of Afghan justice ministry following an attack in Kabul, Afghanistan on Tuesday, Feb. 10, 2009. Assailants, some wearing suicide vests, attacked the Justice Ministry and another government building in Afghanistan's capital Wednesday, causing multiple deaths and forcing workers to flee from building windows. The Taliban claimed responsibility for the attacks. (AP Photo/Musadeq Sadeq) Associated Press