Brand verwoest hotel Koolhaas

Brand verwoest hotel Koolhaas Peking. Het Mandarin Oriental-hotel in Peking, ontworpen door de Nederlandse architect Rem Koolhaas, is gisteren door brand verwoest. Het hotel dat 44 verdiepingen telt, zou in maart openen en staat vlak naast het gebouw van de staatstelevisiezender CCTV. Het vuur is mogelijk veroorzaakt door vuurwerk. Gewonden zijn niet gevallen. Foto’s Reuters/ OMA TVCC Bekijk foto’s van de brand op nrcnext.nl/koolhaas Crowd watch as the building that housed the to-be-opened Mandarin Oriental Hotel explodes after it caught on fire in Beijing February 9, 2009. Fire destroyed a building in Beijing that formed part of Central China Television's new headquarters, as residents launched fireworks throughout the city to celebrate the Lantern Festival. REUTERS/Alfred Cheng Jin (CHINA) REUTERS