Ieren vloeren Franse holbewoner

Ieren vloeren Franse holbewoner Dublin, 9 febr. De Ierse rugbyers wonnen zaterdag in de eerste wedstrijd van de Six Nations Cup verrassend van de Fransen (30-21). De Fransman Sebasten Chabal lijkt op weg naar een try, maar wordt door de Ierse spelers tot stilstand gedwongen. Chabal, die in Engeland speelt, heeft als bijnaam ‘holbewoner’. Zaterdag spelen de Fransen in Toulouse tegen Schotland. Aan het toernooi doen naast Frankrijk, Ierland en Schotland, ook Engeland, Wales en Italië mee. Foto’s AP Ireland's Rob Kearney, left, and Tommy Bowe team up to tackle France's Sebastien Chabal during their Six Nations rugby union international match at Croke Park, Dublin, Saturday, Feb. 7, 2009. (AP Photo/Julian Behal, PA) ** UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE ** Associated Press