Film van de dag

Scoop. De Britse adel fascineert Woody Allen duidelijk. Die is onderwerp van milde spot, maar Allen koestert ook een soort bewondering voor de keurig sprekende, volgens de etiquette handelende aristocraten. In Scoop cast Allen zichzelf niet meer in de rol van oude, wijze man die wordt begeerd door jonge, knappe vrouw. Hij doet zijn leeftijd eer aan en speelt op aandoenlijke wijze een soort surrogaatvader voor Sondra (Scarlett Johansson, op de foto met tegenspeler Hugh Jackman). (Woody Allen, 2006, GB/VS), BBC 2, 23.45-1.20u. Actors Hugh Jackman (L) and Scarlett Johansson, stars of the new film "Scoop' by director Woody Allen are shown in a scene from the film in this undated publicity photograph. The film opens in the U.S. July 28, 2006. NO SALES NO ARCHIVES REUTERS/Focus Features/Handout REUTERS
    • André Waardenburg