Wim Helsen vrolijkt de prutsers op

Wim Helsen vrolijkt de prutsers op Tournee Wij in de zaal zijn prutsers, zegt de omroepersstem, wij hebben „een rotleven, een radicaal kutbestaan”. Maar vanavond zal Wim Helsen ons opvrolijken. En dat wordt genieten, want hij is „een lolbroek van de bovenste plank”. Helsen, de overrompelende zot uit Vlaanderen, vertelt in zijn derde soloprogramma, Het uur van de prutser, hoe men chagrijnige toonbankbedienden en lokettisten kan ontregelen en schiet voortdurend zijpaden in waarvan de één nog dwazer en onverwachter is dan de andere. Met ongebreidelde fantasie en allure. Inl www.harrykies.nl Amsterdam, 28-01-09. Wim Helsen in zijn voorstelling "Het uur van de Prutser" .Nederlandse premiere op 29-01-09 in De Kleine Komedie Foto Leo van Velzen NrcHb. Velzen, Leo van

Tournee

Wij in de zaal zijn prutsers, zegt de omroepersstem, wij hebben „een rotleven, een radicaal kutbestaan”. Maar vanavond zal Wim Helsen ons opvrolijken. En dat wordt genieten, want hij is „een lolbroek van de bovenste plank”. Helsen, de overrompelende zot uit Vlaanderen, vertelt in zijn derde soloprogramma, Het uur van de prutser, hoe men chagrijnige toonbankbedienden en lokettisten kan ontregelen en schiet voortdurend zijpaden in waarvan de één nog dwazer en onverwachter is dan de andere. Met ongebreidelde fantasie en allure. Inl www.harrykies.nl