Van Zweden: Die Meistersinger

Amsterdam, 06-03-07. Jaap van Zweden dirigeert de opera "Madama Butterfly" bij de Nederlandse Opera. Foto Leo van Velzen NrcHb. Van Zweden: Die Meistersinger Amsterdam Een jaar na zijn fenomenale uitvoering van Lohengrin dirigeert Jaap van Zweden in de ZaterdagMatinee zijn tweede Wagneropera: Die Meistersinger von Nürnberg bij het Radio Filharmonisch Orkest. Hoofdrollen in deze komedie over een zangwedstrijd zijn er voor Robert Holl (Hans Sachs), Eike Wilm Schulte (Beckmesser) Burkhard Fritz (Walther von Stolzing) en Barbara Haveman (Eva). Deze ZaterdagMatinee in het Concertgebouw is volkomen uitverkocht, maar is 7 februari live te beluisteren op Radio 4 vanaf 11 uur. Geen herhaling op de volgende dinsdag, wel later. Velzen, Leo van

Amsterdam

Een jaar na zijn fenomenale uitvoering van Lohengrin dirigeert Jaap van Zweden in de ZaterdagMatinee zijn tweede Wagneropera: Die Meistersinger von Nürnberg bij het Radio Filharmonisch Orkest. Hoofdrollen in deze komedie over een zangwedstrijd zijn er voor Robert Holl (Hans Sachs), Eike Wilm Schulte (Beckmesser) Burkhard Fritz (Walther von Stolzing) en Barbara Haveman (Eva). Deze ZaterdagMatinee in het Concertgebouw is volkomen uitverkocht, maar is 7 februari live te beluisteren op Radio 4 vanaf 11 uur. Geen herhaling op de volgende dinsdag, wel later.