Opinie

    • Ik

Reactie-mogelijkheid op zaterdag 7 februari uitgeschakeld

Vanaf morgenmiddag, zaterdag 7 februari, zal het niet meer mogelijk zijn om op “ik-jes” te reageren. De tekst van de ik-jes zelf wordt nog wel gepubliceerd in deze webrubriek. De reactiemogelijkheid wordt afgesloten omdat het modereren van de ingezonden reacties teveel tijd ging kosten. Deze tijd wil de redactie gebruiken om meer energie te kunnen steken

Vanaf morgenmiddag, zaterdag 7 februari, zal het niet meer mogelijk zijn om op “ik-jes” te reageren. De tekst van de ik-jes zelf wordt nog wel gepubliceerd in deze webrubriek.

De reactiemogelijkheid wordt afgesloten omdat het modereren van de ingezonden reacties teveel tijd ging kosten. Deze tijd wil de redactie gebruiken om meer energie te kunnen steken in andere interactie-kanalen op nrc.nl. Het gaat daarbij met name om de expertblogs en expertdiscussies.

De redactie realiseert zich dat ze met sluiting van dit forum veel vaste reageerders teleur zal stellen. Zij worden van harte uitgenodigd om mee te denken over mogelijke nieuwe interactie-vormen die een inhoudelijk debat over lezersbijdragen zoals de ik-jes stimuleren. Suggesties daarvoor kunt u sturen naar

 

Wij danken alle reageerders voor hun getoonde belangstelling en betrokkenheid.
De webredactie

    • Ik