Kunst en psychiatrie

Kunst en psychiatrie ’s-Hertogenbosch Ma 9 februari (19u30) ontmoeten kunst en psychiatrie elkaar in het Jheronimus Bosch Art Center met een expositie, film, lezing, talkshow, muziek en kunst. Onze maatschappij gaat er prat op ruimdenkend te zijn. Maar is dat wel zo? Hoe gaan we om met mensen die zich niet conformeren aan de maatschappelijke kaders? Wie zijn die mensen eigenlijk? Is het nu beter dan in de Middeleeuwen? Dr. Ed Hoffman houdt een lezing over Jeroen Bosch en psychiatrie. Entree gratis, Jeroen Boschplein 2. Inl 073-6126890 of www.Jheronimusbosch-artcenter.nl Jeroen Bosch

’s-Hertogenbosch

Ma 9 februari (19u30) ontmoeten kunst en psychiatrie elkaar in het Jheronimus Bosch Art Center met een expositie, film, lezing, talkshow, muziek en kunst. Onze maatschappij gaat er prat op ruimdenkend te zijn. Maar is dat wel zo? Hoe gaan we om met mensen die zich niet conformeren aan de maatschappelijke kaders? Wie zijn die mensen eigenlijk? Is het nu beter dan in de Middeleeuwen? Dr. Ed Hoffman houdt een lezing over Jeroen Bosch en psychiatrie.

Entree gratis, Jeroen Boschplein 2. Inl 073-6126890 of www.Jheronimusbosch-artcenter.nl