Kopenhagen

Kopenhagen Den Haag etc. Tien jaar geleden speelde Bram van der Vlugt in Kopenhagen, een toneelstuk over een ontmoeting tussen Niels Bohr en Werner Heisenberg, genieën van de atoomfysica en de kwantummechanica. Toen Van der Vlugt een Louis d’Or kreeg voor de rol, zei hij: „Ik kan makkelijk zeggen dat het prachtig was, want niemand van jullie heeft het gezien.” Om deze misstand recht te zetten, wordt Kopenhagen nu hernomen door Het Nationale Toneel. T/m 7 febr Den Haag, Koninklijke Schouwburg. Tournee t/m 30 mei. Inl: 0900-3456789 of www.nationaletoneel.nl.

Den Haag etc.

Tien jaar geleden speelde Bram van der Vlugt in Kopenhagen, een toneelstuk over een ontmoeting tussen Niels Bohr en Werner Heisenberg, genieën van de atoomfysica en de kwantummechanica. Toen Van der Vlugt een Louis d’Or kreeg voor de rol, zei hij: „Ik kan makkelijk zeggen dat het prachtig was, want niemand van jullie heeft het gezien.” Om deze misstand recht te zetten, wordt Kopenhagen nu hernomen door Het Nationale Toneel. T/m 7 febr Den Haag, Koninklijke Schouwburg. Tournee t/m 30 mei. Inl: 0900-3456789 of www.nationaletoneel.nl.