Jan Jansen & Swip Stolk

Jan Jansen & Swip Stolk Nijmegen De geboren Nijmegenaar Jan Jansen (1942) is internationaal ontwerper van designschoenen. Museum Het Valkhof toont een kleurrijk overzicht van 45 jaar schoenontwerpen met ongeveer honderdzestig designschoenen. Het werk van Jansen wordt gecombineerd met dat van Swip Stolk, de ontwerper van de logo’s van de winkels van Jan Jansen. Stolk is ook huisvormgever van het Groninger Museum. Van zijn hand zijn er rubberen en stalen sieraden en wandobjecten te zien. Schoenontwerper

Nijmegen

De geboren Nijmegenaar Jan Jansen (1942) is internationaal ontwerper van designschoenen. Museum Het Valkhof toont een kleurrijk overzicht van 45 jaar schoenontwerpen met ongeveer honderdzestig designschoenen. Het werk van Jansen wordt gecombineerd met dat van Swip Stolk, de ontwerper van de logo’s van de winkels van Jan Jansen. Stolk is ook huisvormgever van het Groninger Museum. Van zijn hand zijn er rubberen en stalen sieraden en wandobjecten te zien.

Kelfkensbos 59. di t/m vr 10-17u za, zo en 12-17u. Inl 024-3608 805 & www.museumhetvalkhof.nl