De Bouwkeet naar IJburg

De Bouwkeet naar IJburg Amsterdam De Bouwkeet van het Stedelijk Museum opent 7 februari om 16u bij Het Blauwe Huis op IJburg met het programma Hands-on Utopia. Thema’s zijn de dagelijkse maaltijd, ideaal wonen, maakbare wereld en kunst van het samenleven. Er zijn presentaties, workshops, films en werken van o.a. Tracey Emin, Marina Abramovic, Thomas Bakker, Ila Bêka & Louise Lemoine, Marjan Boot, Matthijs Bosman, Philip Eglin, Pim Hazewindus, Jeanne van Heeswijk, en Marcel Hummelink.

Amsterdam

De Bouwkeet van het Stedelijk Museum opent 7 februari om 16u bij Het Blauwe Huis op IJburg met het programma Hands-on Utopia. Thema’s zijn de dagelijkse maaltijd, ideaal wonen, maakbare wereld en kunst van het samenleven. Er zijn presentaties, workshops, films en werken van o.a. Tracey Emin, Marina Abramovic, Thomas Bakker, Ila Bêka & Louise Lemoine, Marjan Boot, Matthijs Bosman, Philip Eglin, Pim Hazewindus, Jeanne van Heeswijk, en Marcel Hummelink.

7 febr t/m 28 maart. Open wo 12-18u, do 12-20u, vr 12-18u, za 12-18u. Inl www.stedelijk in de stad.