Boem Klatsch

Boem Klatsch Utrecht Bijna ongemerkt is Utrecht uitgegroeid tot dé muziekstad van Nederland van dit moment - en aan die ontwikkeling hebben de heren van hiphopcollectief BoemKlatsch flink bijgedragen. Vanavond presenteren ze Utreg Centraal 5, een avond vol Utrechts talent. Onder hen bevinden zich de jonge Colin Benders, alias Kyteman, die op het afgelopen Noorderslag imponeerde met zijn energieke hiphoporkest, rappers van het welbespraakte The Fringe en de succesvolle multi-instrumentalisten C-mon & Kypski. 6 febr., 21u30, Tivoli, Utrecht. Inl www.tivoli.nl Nederland, Groningen, Kyteman's Hiphop Orkest, midden met hoge zwarte hoed: Kyteman Foto: Isabel Nabuurs Nabuurs, Isabel

Utrecht

Bijna ongemerkt is Utrecht uitgegroeid tot dé muziekstad van Nederland van dit moment - en aan die ontwikkeling hebben de heren van hiphopcollectief BoemKlatsch flink bijgedragen. Vanavond presenteren ze Utreg Centraal 5, een avond vol Utrechts talent. Onder hen bevinden zich de jonge Colin Benders, alias Kyteman, die op het afgelopen Noorderslag imponeerde met zijn energieke hiphoporkest, rappers van het welbespraakte The Fringe en de succesvolle multi-instrumentalisten C-mon & Kypski. 6 febr., 21u30, Tivoli, Utrecht. Inl www.tivoli.nl