2 Turven Hoog

2 Turven Hoog KINDEREN Almere Dit jaar bestaat het 2 Turven Hoog festival voor peuters en kleuters 10 jaar en dat betekent heel veel taart; bij de ochtendvoorstellingen en voor bezoekers die 4 kaarten reserveren voor dezelfde voorstelling. Openingsvoorstelling is Zand van La Compagnie IOTA (België), een beeldende vertelvoorstelling van actrice Kala Neza over haar familie die rondtrekt met de nomadenstam, de Toearegs. Verder zijn er dit weekend zo'n 50 korte voorstellingen. Naast de schouwburg is ook een hinkelbaan. Za 7 en zo 8 febr Schouwburg Almere. Inl www.2turvenhoog.nl en 036-8455555.

Almere

Dit jaar bestaat het 2 Turven Hoog festival voor peuters en kleuters 10 jaar en dat betekent heel veel taart; bij de ochtendvoorstellingen en voor bezoekers die 4 kaarten reserveren voor dezelfde voorstelling. Openingsvoorstelling is Zand van La Compagnie IOTA (België), een beeldende vertelvoorstelling van actrice Kala Neza over haar familie die rondtrekt met de nomadenstam, de Toearegs. Verder zijn er dit weekend zo'n 50 korte voorstellingen. Naast de schouwburg is ook een hinkelbaan. Za 7 en zo 8 febr Schouwburg Almere. Inl www.2turvenhoog.nl en 036-8455555.