Film van de dag

regie Marc Lawrence, 2002 Sandra Bullock en Hugh Grant in Two Weeks Notice. From left to right: SANDRA BULLOCK and HUGH GRANT star in Castle Rock Entertainment's romantic comedy TWO WEEKS NOTICE, distributed by Warner Bros. Pictures. © 2002 Warner Bros. - U.S., Canada, Bermuda & Bahamas. © 2002 Village Roadshow Films (BVI) Limited - All Other Territories (All Rights Reserved-Used by Permission). PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION 2002 Warner Bros

Two Weeks Notice. Debuutfilm van scenarioschrijver Marc Lawrence als regisseur. Hij schreef de scripts van Miss Congeniality en Forces of Nature, beide met Sandra Bullock. In Two Weeks Notice speelt Bullock de wat onhandige, idealistische milieuadvocate Lucy die in dienst komt van de schatrijke vastgoedhandelaar George (Hugh Grant), een onuitstaanbare maar onweerstaanbare man. Zoals het hoort in romantische komedies ontwikkelen ze een haat-liefdeverhouding met veel verbaal vuurwerk en romantische liefdesliedjes, gezongen door artiesten die hip waren in 2002: Norah Jones en Michael Bublé. (Marc Lawrence, 2002, VS), Net 5, 20.30-22.40u.André Waardenburg

    • André Waardenburg