'Becks' wil graag blijven

David Beckham wil bij AC Milan blijven. De 33-jarige Brit heeft zijn advocaten de opdracht gegeven bij zijn werkgever Los Angeles Galaxy uit te zoeken of een definitieve overgang naar AC Milan mogelijk is. Momenteel speelt Beckham op huurbasis bij de Italiaanse topclub. Die overeenkomst loopt in maart af.

AC Milan bevestigde gisteren de gesprekken tussen Beckham en LA Galaxy over een mogelijke overgang. De club schijnt bereid te zijn een transfersom van 5 miljoen euro op tafel te leggen. Beckham, die in eerste instantie alleen bij Milan verbleef om zijn conditie op peil te houden, levert in dat geval vele miljoenen in. Bij de Amerikaanse voetbalclub verdient hij jaarlijks meer dan 8 miljoen euro netto. Milan wil, volgens Italiaanse media, de middenvelder een tweejarig contract geven. De Italiaanse club zou hem per jaar 4 miljoen netto betalen.

Beckham heeft gisteren in clubverband zijn rentree gemaakt op Britse bodem. Hij begon met AC Milan in het oefenduel tegen Glasgow Rangers. De Engelse international speelde 45 minuten mee. (ANP)