Sprookje langs de snelweg

Sprookje langs de snelweg Een wandelende boom? Of is het Ali Baba die in de boom zit en toevallig ziet hoe de rovers hun schatkamer openen met de toverspreuk ‘Sesam, open u’? Fotograaf Jaap Scheers (1979) pakte een reisgids en reed 4.000 kilometer door Slowakije om foto’s te maken die op een of andere manier verbonden zijn met Slowaakse en andere sprookjes. Deze boom staat in de buurt van de stad Komárno, bij de grens met Hongarije. Twintig van deze Slowaakse foto’s zijn tot en met 3 maart te zien in debatcentrum De Balie in Amsterdam. Kijk voor de andere foto’s van Jaap Scheeren op Jaapscheeren.nl Jaap Scheeren Rectificatie / Gerectificeerd correcties en aanvullingen Naam fotograaf In de tekst Sprookje langs de snelweg (dinsdag 3 februari, pagina 14) bij de rubriek In beeld was de naam van de fotograaf verkeerd geschreven. Hij heet Jaap Scheeren. Scheeren, Jaap

Een wandelende boom? Of is het Ali Baba die in de boom zit en toevallig ziet hoe de rovers hun schatkamer openen met de toverspreuk ‘Sesam, open u’? Fotograaf Jaap Scheers (1979) pakte een reisgids en reed 4.000 kilometer door Slowakije om foto’s te maken die op een of andere manier verbonden zijn met Slowaakse en andere sprookjes. Deze boom staat in de buurt van de stad Komárno, bij de grens met Hongarije. Twintig van deze Slowaakse foto’s zijn tot en met 3 maart te zien in debatcentrum De Balie in Amsterdam.

Kijk voor de andere foto’s van Jaap Scheeren op Jaapscheeren.nl

Rectificatie / Gerectificeerd

correcties en aanvullingen

Naam fotograaf

In de tekst Sprookje langs de snelweg (dinsdag 3 februari, pagina 14) bij de rubriek In beeld was de naam van de fotograaf verkeerd geschreven. Hij heet Jaap Scheeren.