Overige films

Collateral Damage (Andrew Davis, 2002, VS). Actiefilm werd wegens 11 september later uitgebracht. Arnold Schwarzenegger als brandweerman die vrouw en dochtertje verloor bij terroristische aanslag en het nu eigenhandig met kettingzagen en brandende gasflessen opneemt tegen Zuid-Amerikaanse criminelen. Veronica, 20.30-22.40u.

Love and a Bullet (Kantz & Ben Ramsey, 2002, VS). Anthony ‘Treach’ Criss – vroeger bekend van de rapformatie Naughty By Nature – speelt stijlvolle huurmoordenaar in romantische actiefilm. Dan krijgt hij de opdracht om het liefje van zijn baas om te leggen. RTL 7, 22.25-24.00u.

Red Heat (Walter Hill, 1988, VS). Actiethriller volgens de beproefde formule waarbij twee volstrekt verschillende naturen er toch in slagen samen een karwei te klaren. Russische politieman Arnold Schwarzenegger en zijn Amerikaanse collega James Belushi nemen het op tegen een cocaïnedealer in Chicago. Veronica, 22.40-0.40u.

The Innocent Sleep (Scott Michell, 1996, Engeland). Thriller volgens het (Hitchcockiaanse) stramien van onschuldige-op-de-vlucht. Een zwerver is getuige van een afrekening onder de Londense Tower Bridge. Met Rupert Graves, Annabella Sciorra. BBC 1, 1.05-2.50u.