Raul evenaart record Di Stefano

Raul heeft het clubrecord van Alfredo di Stefano zaterdag geëvenaard. De aanvoerder van Real Madrid maakte tegen Numancia de openingstreffer. Dat was zijn 307de doelpunt voor de Koninklijke, evenveel als zijn legendarische voorganger. Real won de uitwedstrijd met 2-0 waardoor de achterstand op Barcelona, dat een duel minder speelde, negen punten is. Vlak nadat het feestje rond Raul was gevierd besliste Arjen Robben het duel. Raul debuteerde op zijn zeventiende bij Real, in oktober 1994. Hij is nu 31 en werd enkele weken geleden de jongste voetballer die vijfhonderd duels speelde voor Real. Hij voert ook de topschutterslijst van de Champions League aan met 66 goals. Di Stefano liet zich dit weekend overigens zeer kritisch uit over het „kleurloze” spel van Real dit seizoen.