Opinie

Match

Na een lange periode van passiviteit heb ik weer eens een date. Ik ben gekoppeld door de man van een vriendin aan wat wel eens ‘een hele goede match’ zou kunnen zijn. Enigszins opgetogen loop ik naar de ontmoetingsplek, we gaan wandelen in het Vondelpark. Na een wat onhandige kennismaking gaan we op weg, al

Na een lange periode van passiviteit heb ik weer eens een date. Ik ben gekoppeld door de man van een vriendin aan wat wel eens ‘een hele goede match’ zou kunnen zijn.

Enigszins opgetogen loop ik naar de ontmoetingsplek, we gaan wandelen in het Vondelpark. Na een wat onhandige kennismaking gaan we op weg, al wandelend proberen we elkaar te leren kennen. Na driekwart park vraag ik volstrekt buiten adem of hij alsjeblieft langzamer zou kunnen lopen, ik kan het tempo niet bijhouden.

Hij zegt: „Langzamer, als ik nóg langzamer ga lopen dan val ik om!” Een tweede date is er niet meer van gekomen.
Eveline de Bruin