Magazijn van het geluk

Magazijn van het geluk Rotterdam Met het thema ‘euforie’ is de maandelijkse theatrale ontmoeting gelinkt aan de voorstelling Een cowboy met zijn handen hoog juicht waarschijnlijk niet van het RO Theater. Magazijn van het Geluk is een verzameling van ontmoetingen, interviews, filmpjes, animaties, performances en live muziek in het RO café. Op het programma 5 februari 20u30 staan o.a.: Jack Wouterse houdt straatinterviews over euforie en psychiater Arno Stammen vertelt wat er in de hersenen gebeurt als iemand euforisch wordt. RO Theater Amsterdam, 07-06-07. Jack Wouterse. Foto Leo van Velzen
Magazijn van het geluk Rotterdam Met het thema ‘euforie’ is de maandelijkse theatrale ontmoeting gelinkt aan de voorstelling Een cowboy met zijn handen hoog juicht waarschijnlijk niet van het RO Theater. Magazijn van het Geluk is een verzameling van ontmoetingen, interviews, filmpjes, animaties, performances en live muziek in het RO café. Op het programma 5 februari 20u30 staan o.a.: Jack Wouterse houdt straatinterviews over euforie en psychiater Arno Stammen vertelt wat er in de hersenen gebeurt als iemand euforisch wordt. RO Theater Amsterdam, 07-06-07. Jack Wouterse. Foto Leo van Velzen Velzen, Leo van

Rotterdam

Met het thema ‘euforie’ is de maandelijkse theatrale ontmoeting gelinkt aan de voorstelling Een cowboy met zijn handen hoog juicht waarschijnlijk niet van het RO Theater. Magazijn van het Geluk is een verzameling van ontmoetingen, interviews, filmpjes, animaties, performances en live muziek in het RO café. Op het programma 5 februari 20u30 staan o.a.: Jack Wouterse houdt straatinterviews over euforie en psychiater Arno Stammen vertelt wat er in de hersenen gebeurt als iemand euforisch wordt.

RO Theater, William Boothlaan 8. Res 010-4046888