Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Weer

Weer storm op komst voor Ocean Race-vloot

ROtterdam. De boten in de Volvo Ocean Race, onderweg van Singapore naar Qingdao in China, komen ten noorden van Taiwan opnieuw terecht in een storm. Afgelopen weekeinde liepen vier boten al schade op in een zware storm ter hoogte van de Filippijnen. Telefonica Black moest in de vierde etappe opgeven, de boten van Delta Lloyd, Puma en Green Dragon moesten voor anker om reparaties uit te voeren. De Spaanse boot Telefonica Blue, van de Nederlandse schipper Bouwe Bekking, had gisteravond de leiding, Delta Lloyd lag met een achterstand van 189 zeemijl vijfde.

Volg de uitgedunde vloot via www.volvooceanrace.org