Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Journalistiek

een nieuwe ster is geboren

Janneke Vreugdenhil maakt een wintersalade van venkel en sinaasappel. „In januari komen altijd de eerste Italiaanse olijfoliën op de markt. Deze verse oogst olijfolie is nog heel lekker pittig van smaak en dit is een ideale salade om die olijfolie in te proeven”, zegt Vreugdenhil.

Ook op nrc.tv:

nrc nu: NRC-columnist en hoogleraar Journalistiek Marc Chavannes over zijn antiheld van 2008: Michel Tilmant. De ING-bestuursvoorzitter stapte gisteren op.

nrc rocks: 3FM-dj Eric Corton bespreekt het album To Lose My Life van de band White Lies uit Londen.

nrc kamatube: Kamagurka gaat naar zijn geboortehuis in Nieuwpoort en haalt herinneringen op.

nrc.tv is te zien via nrc.tv en nrcnext.nl