Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Economie

hoe gaat het verhaal verder?

Een kleine, beetje vadsige jongen rent naar huis omdat hij zijn computer, de liefde van zijn leven, wil redden uit de klauwen van de andere liefde van zijn leven, namelijk zijn vriendin. Eenmaal thuisgekomen ziet hij dat zijn computer weg is. Vervolgens moet jij als kijker bepalen hoe dit verhaal verder gaat: heeft zijn vriendin een sms gestuurd, een briefje achtergelaten,of een boodschap ingesproken?

Elke optie staat voor een ander verloop en een ander filmpje. Bepaal het verhaal via nrcnext.nl/links.