Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

Volgende week in NRC Handelsblad

De krant doet uitgebreid verslag van de inauguratie van Barack Obama als nieuwe president van de Verenigde Staten. RNPS IMAGES OF THE YEAR 2008 US Democratic presidential candidate, Senator Barack Obama (D-IL) waits to speak in Aberdeen, South Dakota May 31, 2008. REUTERS/Rick Wilking (UNITED STATES) US PRESIDENTIAL ELECTION CAMPAIGN 2008 (USA)
De krant doet uitgebreid verslag van de inauguratie van Barack Obama als nieuwe president van de Verenigde Staten. RNPS IMAGES OF THE YEAR 2008 US Democratic presidential candidate, Senator Barack Obama (D-IL) waits to speak in Aberdeen, South Dakota May 31, 2008. REUTERS/Rick Wilking (UNITED STATES) US PRESIDENTIAL ELECTION CAMPAIGN 2008 (USA) REUTERS

Maandag

Verslag van het popmuziekfestival Noorderslag in Groningen, op de muziekpagina.

Dinsdag

In het economiekatern Schinkels forum, waarin Maarten Schinkel een onderwerp uit de wereldeconomie bespreekt.

Woensdag

De krant doet uitgebreid verslag van de inauguratie van Barack Obama als nieuwe president van de Verenigde Staten.

Op de filmpagina een recensie van Milk: acteur Sean Penn schittert als de homoactivist Harvey Milk.

Donderdag

Commissievoorzitter Barroso lobbyt voor zijn tweede termijn, op de Europapagina.

Vrijdag

In het Cultureel Supplement: de poëtische, venijnige tentoonstelling van Mark Manders in Gent.

Zaterdag

In Zaterdag &cetera: de familie Adwok overleeft 50 jaar oorlog in Soedan.