Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Kranten

De Synthesianosisux

Twee weken geleden kreeg Dr. Zeepaard een mail van Hendrik Zuidema (11 jaar). “Misschien is een tekenwedstrijd wie de leukste dino’s heeft iets leuks en anders”, schreef hij. En hij stuurde alvast een Stenselixiuss (links) en een Synthesianosisux. Dr. Zeepaard maakt er geen wedstrijd van. Hij zet ze gewoon hieronder. Als jij een gekke dino opstuurt, gebeurt dat misschien ook. Stuur hem dan naar:
Twee weken geleden kreeg Dr. Zeepaard een mail van Hendrik Zuidema (11 jaar). “Misschien is een tekenwedstrijd wie de leukste dino’s heeft iets leuks en anders”, schreef hij. En hij stuurde alvast een Stenselixiuss (links) en een Synthesianosisux. Dr. Zeepaard maakt er geen wedstrijd van. Hij zet ze gewoon hieronder. Als jij een gekke dino opstuurt, gebeurt dat misschien ook. Stuur hem dan naar:

Twee weken geleden kreeg Dr. Zeepaard een mail van Hendrik Zuidema (11 jaar). “Misschien is een tekenwedstrijd wie de leukste dino’s heeft iets leuks en anders”, schreef hij. En hij stuurde alvast een Stenselixiuss (links) en een Synthesianosisux. Dr. Zeepaard maakt er geen wedstrijd van. Hij zet ze gewoon hieronder. Als jij een gekke dino opstuurt, gebeurt dat misschien ook. Stuur hem dan naar:

zeepaard@nrc.nl of naar Dr. Zeepaard, p/a NRC Handelsblad, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.