Citaten deze week

Eimert van Middelkoop Foto Peter Hilz Nederland, Den Haag, 13 januari 2009, gebroken arm, Eimert van Middelkoop, ChristenUnie Minister van Defensie Dutch Minister of Defense / Middelkoop beantwoordt dinsdag tijdens het vragenuurtje de vragen met zijn arm in een mitella. Hij is bij het schaatsen ten val gekomen en daarbij zijn pols gebroken. Vragenuurtje in de tweede kamer. ( gebroken arm schaatsslachtoffer vallen schaatsen op natuurijs schaatsslachtoffers schaats slachtoffer slachtoffers botbreuk botbreuken ) foto; Peter Hilz
Eimert van Middelkoop Foto Peter Hilz Nederland, Den Haag, 13 januari 2009, gebroken arm, Eimert van Middelkoop, ChristenUnie Minister van Defensie Dutch Minister of Defense / Middelkoop beantwoordt dinsdag tijdens het vragenuurtje de vragen met zijn arm in een mitella. Hij is bij het schaatsen ten val gekomen en daarbij zijn pols gebroken. Vragenuurtje in de tweede kamer. ( gebroken arm schaatsslachtoffer vallen schaatsen op natuurijs schaatsslachtoffers schaats slachtoffer slachtoffers botbreuk botbreuken ) foto; Peter Hilz Hilz, Peter