Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Praten over film

Meer weten over de films en hun makers? In de foyer van de Rotterdamse Schouwburg vindt dagelijks de talkshow Headquarters plaats. Gespreksleiders Mieke van der Linden en Gabrielle Provaas cirkelen iedere dag om een ander IFFR-onderdeel.

Nieuw dit jaar zijn de Super Q&A’s, vraaggesprekken met bijzondere filmmakers die aan de tand gevoeld worden door NRC-columnist Bas Heijne en Coolpolitics-oprichter Farid Tabarki. Dagelijks na de film van 18.30 uur in Pathé 1.

Liever naar buiten? Op zaterdag 23 januari, woensdag de 28ste en vrijdag de 30ste kun je mee met de Walk ‘n’ Talk show. Een stadswandeling langs de Urban Screens: filmschermen op hoge gebouwen in Rotterdam, op mobiele telefoons van de jeugd op het Schouwburgplein en op de schermen van de tv-afdeling van de Media Markt.