Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

nrc kookt Karamelsaus

Janneke Vreugdenhil maakt een karamelsaus. „Voor deze saus moet je de suiker op zacht vuur laten smelten. Maar wat je vooral níet moet doen is roeren in de pan, want dan gaat de suiker kristalliseren. En dan wordt het een klonterige massa en krijg je nooit een mooie saus”, zegt Vreugdenhil.

Ook op nrc.tv:

nrc rocks: Eric Corton bespreekt alsnog het album The Age Of The Understatement van The Last Shadow Puppets uit 2008.

nrc kamatube: Kamagurka laat zijn frustratie over de Gaza-crisis de vrije loop.

nrc.tv is te zien via nrc.tv, nrc.nl en nrcnext.nl