Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Entertainment

Katinka Polderman

Katinka Polderman Leeuwarden, Rijswijk, etc . In Polderman kachelt door, de tweede show van cabaretier Katinka Polderman, vormen haar droogkomische vertelsels over het dagelijks leven van een 27-jarige single, en haar grappige voorleessprookjes over een man die in de knoop zit, één gaaf geheel met haar liedjes. Die liedjes zijn vol onverwachte wendingen en telkens voorzien van een sterke clou. Poldermans optreden is een soort hardop nadenken, op een laconieke toonhoogte die alles aangenaam onnadrukkelijk maakt. Tournee t/m 22/5. Inl. www.harrykies.nl
Katinka Polderman Leeuwarden, Rijswijk, etc . In Polderman kachelt door, de tweede show van cabaretier Katinka Polderman, vormen haar droogkomische vertelsels over het dagelijks leven van een 27-jarige single, en haar grappige voorleessprookjes over een man die in de knoop zit, één gaaf geheel met haar liedjes. Die liedjes zijn vol onverwachte wendingen en telkens voorzien van een sterke clou. Poldermans optreden is een soort hardop nadenken, op een laconieke toonhoogte die alles aangenaam onnadrukkelijk maakt. Tournee t/m 22/5. Inl. www.harrykies.nl

Leeuwarden, Rijswijk, etc

. In Polderman kachelt door, de tweede show van cabaretier Katinka Polderman, vormen haar droogkomische vertelsels over het dagelijks leven van een 27-jarige single, en haar grappige voorleessprookjes over een man die in de knoop zit, één gaaf geheel met haar liedjes. Die liedjes zijn vol onverwachte wendingen en telkens voorzien van een sterke clou. Poldermans optreden is een soort hardop nadenken, op een laconieke toonhoogte die alles aangenaam onnadrukkelijk maakt.

Tournee t/m 22/5. Inl. www.harrykies.nl