Katinka Polderman

Katinka Polderman Leeuwarden, Rijswijk, etc . In Polderman kachelt door, de tweede show van cabaretier Katinka Polderman, vormen haar droogkomische vertelsels over het dagelijks leven van een 27-jarige single, en haar grappige voorleessprookjes over een man die in de knoop zit, één gaaf geheel met haar liedjes. Die liedjes zijn vol onverwachte wendingen en telkens voorzien van een sterke clou. Poldermans optreden is een soort hardop nadenken, op een laconieke toonhoogte die alles aangenaam onnadrukkelijk maakt. Tournee t/m 22/5. Inl. www.harrykies.nl
Katinka Polderman Leeuwarden, Rijswijk, etc . In Polderman kachelt door, de tweede show van cabaretier Katinka Polderman, vormen haar droogkomische vertelsels over het dagelijks leven van een 27-jarige single, en haar grappige voorleessprookjes over een man die in de knoop zit, één gaaf geheel met haar liedjes. Die liedjes zijn vol onverwachte wendingen en telkens voorzien van een sterke clou. Poldermans optreden is een soort hardop nadenken, op een laconieke toonhoogte die alles aangenaam onnadrukkelijk maakt. Tournee t/m 22/5. Inl. www.harrykies.nl

Leeuwarden, Rijswijk, etc

. In Polderman kachelt door, de tweede show van cabaretier Katinka Polderman, vormen haar droogkomische vertelsels over het dagelijks leven van een 27-jarige single, en haar grappige voorleessprookjes over een man die in de knoop zit, één gaaf geheel met haar liedjes. Die liedjes zijn vol onverwachte wendingen en telkens voorzien van een sterke clou. Poldermans optreden is een soort hardop nadenken, op een laconieke toonhoogte die alles aangenaam onnadrukkelijk maakt.

Tournee t/m 22/5. Inl. www.harrykies.nl