Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Exposities

Als we iets kunnen leren van de Aziatische spookfilms in het festivalonderdeel Signals, dan is het dat geesten houden van huizen. Dus is het voormalig fotomuseum in de Witte de Withstraat omgebouwd tot een Haunted House. De kamers zijn ingericht door een aantal vooraanstaande Aziatische filmmakers.

De kunstinstelling TENT. komt in de Witte de Withstraat met de intrigerende groepstentoonstelling Aspect Ratio, geïnspireerd door het festivalthema Size Matters.

In V2 ten slotte de installatie Warum 2.0, met onder meer 360°-videoprojecties en interactieve modules waarmee publieksinterventies real-time plaatsvinden via YouTube, Second Life en beveiligingscamera’s.