Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Dansen

De leukste plek om ’s avonds na de laatste film nog te gaan drinken, is de foyer van de Rotterdamse Schouwburg. In de kleine zaal kan gedanst worden. Elke dag zijn er andere deejays.

Op vrijdag en zaterdag is de Schouwburg ’s avonds meestal afgeladen, en moet je soms een half uur in de rij staan. Wie slim is, probeert daarom op die dagen zijn laatste film in de grote zaal van de Schouwburg te zien. Dan loop je tijdens de aftiteling direct door naar de bar.

Dansen kan op vrijdag en zaterdag ook in Lantaren/Venster. Toegang: gratis.

Tot laat!