Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Ruimtevaart

Zoeken in verschoven aarde

Zoeken in verschoven aarde San José. Reddingswerkers halen een lichaam uit een auto die bedolven is door een aardverschuiving in het plaatsje Cinchona, 70 kilometer van San José. De aardbeving in Costa Rica was 6,1 op de schaal van Richter en had enorme aardverschuivingen tot gevolg. Op maandag stond het dodental op 19. Het slachtoffer op de foto is de twintigste dode. Nog twintig mensen worden vermist. Foto Reuters A rescue team recovers a body from a car trapped in a landslide in Cinchona, 70 km (44 miles) north of San Jose, January 12, 2009. Rescue workers with dogs were threatened by mudslides on Sunday as they searched among collapsed houses for survivors of an earthquake that killed more than 20 people in a Costa Rican town last week. REUTERS/Carlos Rodriguez (COSTA RICA)
Zoeken in verschoven aarde San José. Reddingswerkers halen een lichaam uit een auto die bedolven is door een aardverschuiving in het plaatsje Cinchona, 70 kilometer van San José. De aardbeving in Costa Rica was 6,1 op de schaal van Richter en had enorme aardverschuivingen tot gevolg. Op maandag stond het dodental op 19. Het slachtoffer op de foto is de twintigste dode. Nog twintig mensen worden vermist. Foto Reuters A rescue team recovers a body from a car trapped in a landslide in Cinchona, 70 km (44 miles) north of San Jose, January 12, 2009. Rescue workers with dogs were threatened by mudslides on Sunday as they searched among collapsed houses for survivors of an earthquake that killed more than 20 people in a Costa Rican town last week. REUTERS/Carlos Rodriguez (COSTA RICA) REUTERS