Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Verkiezingen

correcties & aanvullingen

Presidenten

In het onderschrift bij de foto van de Amerikaanse presidenten (donderdag 8 januari, pagina 3) staat dat het voor het eerst is dat alle nog levende presidenten bijeenkwamen sinds 1981. Dat klopt niet. Bush sr., Carter, Ford en Clinton waren allen bij de begrafenis van Ronald Reagan in 2004.

Leeuwarden

In het artikel De ijspret voorbij (donderdag 8 januari, pagina 27) stond dat de Grote Houtstraat in Haarlem de verkiezing van leukste winkelstraat van de website nlstreets.nl heeft gewonnen. Winnaar was de Kleine Houtstraat in Haarlem.