Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Kranten

Beste lezer,

De krant is niet alleen van de redactie, maar ook van de lezer. Wij dachten enkele pagina’s met rubrieken te schrappen die niet essentieel zijn voor de krant en die in het algemeen minder worden gewaardeerd. Maar natuurlijk zijn er ook lezers die juist aan díé onderdelen van nrc.next zeer hechten.

nrc.next is geen krant van ‘u vraagt, wij draaien’. Maar de krant wil wel terdege rekening houden met wat lezers beweegt. We ontvingen ruim 300 serieuze mails en telefoontjes. En we handelen ernaar – vanaf maandag zijn de tv-gegevens en de sudoku weer terug. Peter Ritmeester, de maker van de sudoku, zegt blij: „Never underestimate the power of the puzzle.”

chef redactie nrc.next