Vlak voor ze het podium op mogen

Vlak voor ze het podium op mogen Rotterdam. De wielrenners van de Rabo-ploeg wachten op het moment dat ze aan de pers worden gepresenteerd. De perspresentatie werd gisteren gehouden in Ahoy, Rotterdam. Van onder naar boven, aan de linkerkant van de trap zitten en staan de Spanjaard Pedro Horrillo (Spanjaard), Koos Moerenhout, de Duitser Grischa Niermann en Kai Reus. Voor de namen van de twee renners aan de rechterkant van de trap houdt de redactie van nrc.next zich van harte aanbevolen. Zie ook het verhaal op pagina 16 en 17 Foto Bas Czerwinski 05-01-2009, Rotterdam. Presentatie Rabo wielerploeg. Foto Bas Czerwinski
Vlak voor ze het podium op mogen Rotterdam. De wielrenners van de Rabo-ploeg wachten op het moment dat ze aan de pers worden gepresenteerd. De perspresentatie werd gisteren gehouden in Ahoy, Rotterdam. Van onder naar boven, aan de linkerkant van de trap zitten en staan de Spanjaard Pedro Horrillo (Spanjaard), Koos Moerenhout, de Duitser Grischa Niermann en Kai Reus. Voor de namen van de twee renners aan de rechterkant van de trap houdt de redactie van nrc.next zich van harte aanbevolen. Zie ook het verhaal op pagina 16 en 17 Foto Bas Czerwinski 05-01-2009, Rotterdam. Presentatie Rabo wielerploeg. Foto Bas Czerwinski Czerwinski, Bas

De wielrenners van de Rabo-ploeg wachten op het moment dat ze aan de pers worden gepresenteerd. De perspresentatie werd gisteren gehouden in Ahoy, Rotterdam.

Van onder naar boven, aan de linkerkant van de trap zitten en staan de Spanjaard Pedro Horrillo (Spanjaard), Koos Moerenhout, de Duitser Grischa Niermann en Kai Reus.

Voor de namen van de twee renners aan de rechterkant van de trap houdt de redactie van nrc.next zich van harte aanbevolen.

Zie ook het verhaal op pagina 16 en 17

Rectificatie / Gerectificeerd

correcties en aanvullingen

Rabo-renners

In het bijschrift op de grote foto Vlak voor ze het podium op mogen (dinsdag 6 januari, pagina 14 en 15) ontbraken de namen van twee wielrenners van de Rabo-ploeg. Inmiddels weten we wie er rechts op de trap zaten: onderaan de Duitser Paul Martens, bovenaan Marc de Maar.