Een grote dag voor Rotterdam

WFA35T:VEILIGHEIDSMAATREGELEN ROND INSTALLATIE ABOUTALEB:ROTTERDAM;05JAN2009-Aboutaleb wordt vandaag beëdigd als burgemeester van Rotterdam. Er waren extreme veiligheidsmaatregelen zoals een bomcheck. Alle apparatuur van journalisten moest in een lange gang gezet worden waarna deze besnuffeld werd door een zogenaamde bomhond. Op de foto: een bomhond controleert de foto en filmapparatuur. WFA/ks/str.Kees Spruijt WFA
WFA35T:VEILIGHEIDSMAATREGELEN ROND INSTALLATIE ABOUTALEB:ROTTERDAM;05JAN2009-Aboutaleb wordt vandaag beëdigd als burgemeester van Rotterdam. Er waren extreme veiligheidsmaatregelen zoals een bomcheck. Alle apparatuur van journalisten moest in een lange gang gezet worden waarna deze besnuffeld werd door een zogenaamde bomhond. Op de foto: een bomhond controleert de foto en filmapparatuur. WFA/ks/str.Kees Spruijt WFA WFA