Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Center Parcs in Zeewolde

Center Parcs in Zeewolde Hoi iedereen die dit leest dit moeten jullie ff lezen : Maandag 22 december ben ik met mijn vader naar Center Parcs geweest voor zijn werk. Ook heb ik toen een paar vragen gesteld over het park aan Peter ( de directeur). 1: Komen er minder mensen vanwege de kredietcrisis ? NEE, de mensen hebben vorig jaar al geboekt voor nu. 2: Hoeveel bungalows hebben jullie ? 700 honderd bungalows dus ongeveer 3300 mensen. 3: Zijn er ook optredens: JA, meestal gewoon mensen die goed kunnen zingen maar ook wel grote artiesten zoals Rene Fröger. Ook ben ik mee geweest met Eveline van de redactie nrc (fotograaf) zelf heb ik ook foto’s gemaakt. Geschreven door Liesje Bloembergen Foto Evelyne Jacq?
Center Parcs in Zeewolde Hoi iedereen die dit leest dit moeten jullie ff lezen : Maandag 22 december ben ik met mijn vader naar Center Parcs geweest voor zijn werk. Ook heb ik toen een paar vragen gesteld over het park aan Peter ( de directeur). 1: Komen er minder mensen vanwege de kredietcrisis ? NEE, de mensen hebben vorig jaar al geboekt voor nu. 2: Hoeveel bungalows hebben jullie ? 700 honderd bungalows dus ongeveer 3300 mensen. 3: Zijn er ook optredens: JA, meestal gewoon mensen die goed kunnen zingen maar ook wel grote artiesten zoals Rene Fröger. Ook ben ik mee geweest met Eveline van de redactie nrc (fotograaf) zelf heb ik ook foto’s gemaakt. Geschreven door Liesje Bloembergen Foto Evelyne Jacq?

Hoi iedereen die dit leest dit moeten jullie ff lezen :

Maandag 22 december ben ik met mijn vader naar Center Parcs geweest voor zijn werk.

Ook heb ik toen een paar vragen gesteld over het park aan Peter ( de directeur).

1: Komen er minder mensen vanwege de kredietcrisis ?

NEE, de mensen hebben vorig jaar al geboekt voor nu.

2: Hoeveel bungalows hebben jullie ?

700 honderd bungalows dus ongeveer 3300 mensen.

3: Zijn er ook optredens:

JA, meestal gewoon mensen die goed kunnen zingen maar ook wel grote artiesten zoals Rene Fröger.

Ook ben ik mee geweest met Eveline van de redactie nrc (fotograaf) zelf heb ik ook foto’s gemaakt.

Geschreven door Liesje Bloembergen