Dit is een artikel uit het NRC-archief

Auto

exactitudes stars

Ari Versluis en Ellie Uyttenbroek fotograferen kledingcodes. In Rotterdam en Parijs vonden zij twaalf ‘stars’, vrouwen met net zo’n frivool wapperende jurk als de Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Lopez vaak draagt. www.exactitudes.com
exactitudes stars Ari Versluis en Ellie Uyttenbroek fotograferen kledingcodes. In Rotterdam en Parijs vonden zij twaalf ‘stars’, vrouwen met net zo’n frivool wapperende jurk als de Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Lopez vaak draagt. www.exactitudes.com
exactitudes stars Ari Versluis en Ellie Uyttenbroek fotograferen kledingcodes. In Rotterdam en Parijs vonden zij twaalf ‘stars’, vrouwen met net zo’n frivool wapperende jurk als de Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Lopez vaak draagt. www.exactitudes.com Versluis, Ari;Uyttenbroek, Ellie