Ratjetoe

Evelyne Schrynen, bewust niet apart Fotografie Joris Bruring@TeamPeterStigter FILENAME IS DESIGNERNAME+SEASON © PHOTO JORIS @ TEAM PETER STIGTER
Evelyne Schrynen, bewust niet apart Fotografie Joris Bruring@TeamPeterStigter FILENAME IS DESIGNERNAME+SEASON © PHOTO JORIS @ TEAM PETER STIGTER Bruring, Joris

Aan de manier waarop kinderen met hun kleding omgaan kan menig volwassene nog een voorbeeld nemen. Jonge kinderen volgen hun gevoel en dat pakt vaak goed en vooral authentiek uit. Isa Bax (6) kiest haar kleding zelf uit en het kan haar niet schelen dat het een ratjetoe is. Zangeres/actrice Hanna Slumer (26) omschrijft haar stijl als „alternatief en een beetje klassiek”. Maar ook hier schemeren, onbewust, de modische laagjes door. Mode is meer dan blindelings de trends volgen. Evelyne Schrynen, studente commerciële communicatie in Eindhoven, kleedt zich stoer maar toch vrouwelijk. Ze wil er bewust apart uitzien en niet met de mode mee gaan – tja Evelyne, dat is nu juist heel erg trendy.

    • Jetty Ferwerda