Aboutaleb kookt met wethouders

Aboutaleb kookt met wethouders Rotterdam, 29 nov. Met een kookcursus op Katendrecht heeft Ahmed Aboutaleb, vanaf 5 januari burgemeester van Rotterdam, gisteravond kennisgemaakt met zijn toekomstige wethouders. Ook de leden van de vertrouwenscommissie die zijn benoeming dit najaar voorbereidden, waren uitgenodigd in de kookstudio op het schiereiland in Rotterdam-Zuid. Afgelopen week voerde Aboutaleb kennismakingsgesprekken met enkele Rotterdamse raadsleden. Op de foto van links af: de wethouders Leonard Geluk (CDA, Jeugd & Onderwijs), Jeannette Baljeu (VVD, Verkeer), en Hamit Karakus (PvdA, Wonen), en gemeenteraadslid Anneke Verwijs (GroenLinks). Foto Dirk-Jan Visser (Photo Dirk-Jan Visser: Rotterdam: 28-11-2008) Met een kookcursus op Katendrecht heeft Ahmed Aboutaleb, vanaf 5 januari burgemeester van Rotterdam, kennisgemaakt met zijn toekomstige wethouders. Ook de leden van de vertrouwenscommissie die zijn benoeming dit najaar voorbereidden, waren uitgenodigd in de kookstudio van Rob Baris op het schiereiland in Rotterdam-Zuid.
Aboutaleb kookt met wethouders Rotterdam, 29 nov. Met een kookcursus op Katendrecht heeft Ahmed Aboutaleb, vanaf 5 januari burgemeester van Rotterdam, gisteravond kennisgemaakt met zijn toekomstige wethouders. Ook de leden van de vertrouwenscommissie die zijn benoeming dit najaar voorbereidden, waren uitgenodigd in de kookstudio op het schiereiland in Rotterdam-Zuid. Afgelopen week voerde Aboutaleb kennismakingsgesprekken met enkele Rotterdamse raadsleden. Op de foto van links af: de wethouders Leonard Geluk (CDA, Jeugd & Onderwijs), Jeannette Baljeu (VVD, Verkeer), en Hamit Karakus (PvdA, Wonen), en gemeenteraadslid Anneke Verwijs (GroenLinks). Foto Dirk-Jan Visser (Photo Dirk-Jan Visser: Rotterdam: 28-11-2008) Met een kookcursus op Katendrecht heeft Ahmed Aboutaleb, vanaf 5 januari burgemeester van Rotterdam, kennisgemaakt met zijn toekomstige wethouders. Ook de leden van de vertrouwenscommissie die zijn benoeming dit najaar voorbereidden, waren uitgenodigd in de kookstudio van Rob Baris op het schiereiland in Rotterdam-Zuid. Visser, Dirk-Jan