tv nieuws en documentaires

I Should Be Dead: Buried Alive Nat. Geographic, 22.30-23.30u. The helicopter hovers above the site from where an avalanche went down at the Jungfrau peak, left, about 90 kilometers (55 miles) southeast of the capital Bern, Switzerland, Thursday, July 12, 2007. An avalanche in central Switzerland has killed six mountain climbers, Swiss rescue services said Thursday. Two teams of three climbers were hit by an avalanche on the southwest flank of the Jungfrau peak. The Swiss army said it was possible the victims were recruits on a training exercise. (AP Photo/Keystone, Peter Klaunzer) Associated Press

I Should Be Dead: Buried AliveNat. Geographic, 22.30-23.30u.

De documentaire I Should Be Dead: Buried Alive laat zien hoe een aantal mensen levend begraven raakte. Een lawine bedelft een skiër onder twee meter sneeuw, een duiker komt vast te zitten in een 300 meter diepe grot, en een bouwvakker wordt na zestien uur gevonden onder een laag puin.

Rock 'n' roll junkieNed. 2, 22.55-0.30u

Documentaire over de in 2001 overleden rocker Herman Brood. De ongeregisseerde film is een allegaartje van cinéma vérité, ruig gefilmde en gemonteerde concertopnamen, snel reportagewerk en een reeks strak gekadreerde interviews, zoals in een traditioneel artiestenportret.